Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
border gfx

Vejledende kernetemperaturer

 
Når du vil være sikker på, at flæskestegen er saftig, steaken er mør, og kyllingebrystet er gennemstegt, er det vigtigt, at du holder godt øje med kernetemperaturen. Det er den, der afgør, hvornår kødet er færdigt. Derfor: Brug altid et stegetermometer! Vi anbefaler, at du altid lader kødet hvile inden servering, og i den forbindelse skal du bemærke, at kødets kernetemperatur stiger et par grader. Så tag kødet af grillen i god tid.


Kødtype Rosa Medium Gennemstegt
Oksekød   55-60°C 60-65°C 65-68°C
Kalv  58-60°C  60-65°C 65-68°C
Fjerkræ - 62°C (NB! gælder ikke kylling)  75°C
Svinekød  - 65°C 70°C
Lam  58-60°C 70°C 75°C
border gfx