Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx
border gfx
border gfx

50/50-grillmetode

Med 50/50-metoden har du den perfekte måde at tilberede mad, som først skal brunes og derefter grilles i længere tid for at blive helt gennemstegt.
 
Når briketterne er klar, lægger du dem på kulristen i den ene side af grillen. I den anden side sætter du en drypbakke, som opsamler kødsaften. Hæld gerne lidt væde i drypbakken - det forhindrer kødsaften i at brænde fast, hvilket giver maden en grim afsmag af sod.
 
Du begynder med at brune kødet - for eksempel kyllingelår eller svinemørbrad - direkte over de glohede briketter. Derefter flytter du kødet til den anden side af grillristen over drypbakken. Her griller det færdigt ved indirekte varme. Over briketterne kan du lave grønsagstilbehør som for eksempel kartofler, peberfrugter eller majskolber i mindre stykker.
 
En anden lækkerbisken, du kan tilberede med 50/50-metoden, er grillede nachos med cheddarost og chilisalsa, som du kan tilberede i en kyllingeholder fra Weber. Sæt den over briketterne i fire til fem minutter - og du har en skøn snack til venner og familie.
border gfx
border gfx

Step by step

border gfx