Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

 

border gfx

Genvej til alle temasider

Begynder tips & tricks
Weber Smokey Mountain Cooker
Weber Q
Weber Gasgrill
Weber Kuglegrill
Weber Bagning
American BBQ på grill
Weber Bagning
Weber Bagning
border gfx

 

border gfx

Velkommen til American BBQ-området

Grillen en lidenskab, der bliver ved med at få nyt liv, fordi mulighederne er uendelige. Har du det på samme måde, så kig med her på siden og se eksperimenter på grillen. Her er der ingen tvivl om, at der ikke er noget, der slår grillen som bageredskab.  

border gfx
 
 
border gfx

Artikler

  • BBQ anno 1977: Barbecuesandwich

    Skrevet d. 25-09-2013 af Redaktionen

    Vi har igen været i gemmerne og fundet en vaskeægte American BBQ retro-opskrift fra 1977. …

  • ’Daw til slaw – what a dish!

    Skrevet d. 24-09-2013 af Redaktionen

    Kødet spiller helt klart hovedrollen i American BBQ, men hvor ville vi være med vores pulled pork, brisket og chickenwings uden et lækkert udvalg af ’side dishes’? Der findes et hav af muligheder – den sikre vinder er dog altid en klassisk ’slaw’ …

  • BBQ ESSENTIALS

    Skrevet d. 21-09-2013 af Anne J Thomsen - Foto: Søren Gammelmark

    Nogle ingredienser kan du bare ikke undvære, når du griller. hav derfor altid ketchup, akaciehonning, tabasco og diverse eddiker på lager. Og glem heller ikke brun farin, paprika, chili, flagesalt og frisk peber! Så er du et skridt nærmere status som mestergriller! …

  • Amerikaner-favoritten majsbrød

    Skrevet d. 20-09-2013 af Redaktionen

    Elsker du majs, men ku’ du sagtens leve uden at få trevler i tænderne? Så kan det være, at amerikaner-favoritten, majsbrød, er noget for dig. …

  • BBQ anno 1977: Fyldt lammekølle

    Skrevet d. 18-09-2013 af Redaktionen

    Vi har igen været i gemmerne og fundet en vaskeægte American BBQ retro-opskrift fra 1977. …

  • BBQ’ens sande mester

    Skrevet d. 16-09-2013 af Anne J. Thomsen

    Amerikansk barbecue er en stilart helt for sig – og en uimodståelig en af slagsen. Journalist Anne J. Thomsen rejste mod vest for at finde ind til sjælen af grillkulturen. Vi lægger ud med en snak med den mangedobbelte verdensmester i BBQ, Chris Lilly – for at finde ud af, hvordan barbecue og grillning adskiller sig fra hinanden. …

  • BBQ anno 1977: Karrysauce

    Skrevet d. 11-09-2013 af Redaktionen

    Vi har igen været i gemmerne og fundet en vaskeægte American BBQ retro-opskrift fra 1977. …

  • Pimp dine majs

    Skrevet d. 28-08-2013 af Redaktionen (foto: Anders Schønnemann)

    Et af de mest elskede tilbehør til ægte American BBQ er majs – her kommer tre gode måder at servere dine majs, så de kan leve op til det lækre BBQ-kød. …

  • September-tema: American BBQ

    Skrevet d. 26-08-2013 af Redaktionen

    Her i Weber Klubben kickstarter vi efteråret med et tema, der kan få selv de mest forkælede og krævende grill-tænder til at løbe i vand. Klassikeren over dem alle: American BBQ. …

  • BBQ – the American way

    Skrevet d. 24-08-2013 af Redaktionen

    Glæd dig til Weber Klubbens september-tema – det bliver underholdende, inspirerende og lækkert. …

border gfx