Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

Salg & levering

Ekspedition
Dine varer vil under normale omstændigheder blive ekspederet inden for 5 arbejdsdage. Forbehold tages i højsæsonen samt i de få tilfælde, hvor en vare har været så efterspurgt, at vi må genbestille til lager.

Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen, så undgå at bryde forseglingen til coveret. Kontakt os via brev, e-mail eller per telefon, og vi hjælper dig, så du bliver tilfreds med dit køb. Husk, at du har 14 dages generel returret til Weber-Stephen Nordic på alle varer i ubrudt emballage.

Betaling
Du kan betale online med Dankort, Visa-kort eller Mastercard. Priserne er angivet i danske kroner (DKK). Det er pt. ikke muligt at købe varer uden for Danmark. Dette vil automatisk fremgå af dit kontoudtog fra din kortudbyder eller bank.

Ordrebekræftelse
Efter bestilling får du en bekræftelse på, at din bestilling er modtaget. Kort tid efter vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail med samtlige oplysninger om dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder et referencenummer, som du kan anvende, hvis du har spørgsmål til os vedrørende din bestilling. Sammen med din bestilling modtager du også en trykt faktura. I de tilfælde du ønsker bestillingen leveret på en anden adresse end din egen, vil modtageren få tilsendt sin gave, og fakturaen sendes direkte til din egen adresse.

Levering
Weber-Stephen Nordic leverer kun varer fra Weber Klubbens E-shop i Danmark. Vi ønsker hele tiden at udvikle vores forretning og arbejder derfor på at få de andre nordiske lande med også - men det er ikke tilfældet endnu. Hvis du derfor har idéer til sortiment eller andet, der kan gøre vores forretning og din oplevelse bedre, hører vi meget gerne fra dig.

border gfx

Hvem er Weber Klubben ?

Weber Klubben drives af firmaet Weber-Stephen Nordic, der er et datterselskab af Weber-Stephen Products fra Chicago, USA.

Du kan kontakte Weber Klubben på følgende adresse:

Weber Klubben
c/o Weber-Stephen Nordic
Bøgildsmindevej 23
DK-9400 Nørresundby

T: (+45) 9936 3010
E: info@weberklubben.dk 
Bemærk produktrelaterede sager skal sendes til Webers kunderservice

border gfx