Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

Persondatapolitik og cookies

For at du kan blive medlem af Weber Klubben, skal du lade dig registrere med en række personlige oplysninger. Heriblandt:

       Navn
       Alias
       Adresse
       Telefonnummer
       E-mail
   
Personoplysningerne registreres hos Weber Klubben og opbevares i mindst tre år, med mindre du skriftligt beder os om at slette dem - så respekterer vi naturligvis dette.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere såvel præmier i konkurrencer som eventuelt købte varer i vores E-shop til dig, behandle eventuelle reklamationer, forbedre vores tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: ledelsen, salg og markedsføring, administration og bogholderi.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand, og vi videresælger aldrig oplysningerne til tredjemand, da vi anser dem for strengt fortrolige mellem Weber Klubben og dig som medlem.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Udover betalingsoplysningerne hverken opbevares eller transmitteres oplysningerne krypteret.
Som registreret hos Weber Klubben har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter persondataloven ret til at kræve slettet, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Weber Klubben via e-mail: kundeservice@weberklubben.dk.
  
Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (for eksempel et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website for eksempel et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På www.weberklubben.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges til at skabe øget brugervenlighed samt til at huske, hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.
I Internet Explorer sletter du dine cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies".

Sletter du dine cookies, vil du blive bedt om at indtaste en række oplysninger, næste gang du besøger Weber Klubben.

border gfx

Hvem er Weber Klubben?

Weber Klubben drives af firmaet Weber-Stephen Nordic, der er et datterselskab af Weber-Stephen Products fra Chicago, USA.

Du kan kontakte Weber Klubben på følgende adresse:

Weber Klubben
c/o Weber-Stephen Nordic
Bøgildsmindevej 23
DK-9400 Nørresundby

T: (+45) 9936 3010
E: info@weberklubben.dk 
Bemærk produktrelaterede sager skal sendes til Webers kunderservice

border gfx