Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

Hvad vil det sige at være medlem ?

For at sikre at du ved, hvad Weber Klubben er, har vi samlet en række praktiske informationer her. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så skriv en e-mail til os.

Hvem kan blive medlem?
Alle med en interesse for at grille kan være medlem af Weber Klubben. Det er ikke et krav, at man er medlem, men man skal være det for at kunne skrive og poste indhold på hjemmesiden.
Det skyldes, at vi gerne vil have "hånd i hanke" med, hvem der poster hvilke informationer - lige som dine aktiviteter måles i forhold til vores "Mest aktive..."-barometre.

Det er selvfølgelig gratis ...
Det er gratis at være standard-medlem af Weber Klubben, og et standard-medlemsskab giver dig mulighed for at deltage i mange af aktiviteterne omkring Weber Klubben, herunder at have din egen BLOG, deltage i debatter, deltage i events og arrangementer - herunder Weber Camp - samt have muligheden for at deltage i konkurrencer og meget andet.
Ønsker du det, kan du opgradere til at blive VIP-medlem og på den måde få endnu mere ud af klubben.

VIP-medlemsskab - du får hele pakken ...
Opgraderer du til et VIP-medlemsskab, kan du mere end de almindelige medlemmer - ligesom du vil få tilbud specielt tilpasset VIP-medlemmerne.
VIP-medlemmer kan blandt andet se videobiblioteket - de modtager nyhedsbrevet/magasinet, når det udkommer, og de får blandt andet rabat i på grillkurser hos Grilleriet
Det er også for VIP-medlemmerne, vi pt. arbejder på et fordelsprogram med rabat ved forskellige grillrelaterede steder.

Hvordan melder jeg mig ud igen?
Ønsker du IKKE at være medlem, kan du sende en e-mail til info@weberklubben.dk, hvor du skriver "Udmeldelse" i emnefeltet.
Derudover bedes du skrive dit navn, den e-mail-adresse du har oprettet dig under samt alias, for at vi er sikre på at slette den rette.
Derefter sletter vi dig uden yderligere spørgsmål - det skal jo være sjovt at være medlem af Weber Klubben, så du kan stoppe når som helst.
- Og det koster naturligvis ikke noget at melde sig ud af klubben. Ved udmeldelse refunderes eventuelle VIP-medlemsskaber ikke.

Hvem ejer rettighederne til indholdet på Weber Klubben?
DU ejer selv rettighederne til dit eget indhold på klubsiden. Forstået på den måde, at fotografier taget af dig er dine. Weber Klubben forbeholder sig ret til at anvende dem til promovering af Weber Klubben, men vil som udgangspunkt ALTID indhente tilladelse fra rettighedshaver, inden vi anvender dem. Weber ejer rettighederne til andet ikke-fotografisk materiale, der er oprettet - med mindre andet er beskrevet.
Det er medlemmets ansvar at sikre, at denne ikke krænker tredjeparts ophavret i forbindelse med, at medlemmet poster materiale på Weber Klubben.

Er der ting, man IKKE gør på Weber Klubben?
Weber Klubben handler om at hygge sig omkring Webergrillen. Det er af praktiske grunde Weber, der er fokus på på denne hjemmeside. Ønsker du at debattere Kamado, Dancook, Beef-eater, Cadac, Landmann eller andre grillalternativer, kan dette gøres på mange andre udmærkede hjemmesider, der er bedre til den slags. Dette er ikke for at udøve censur eller lignende, men for at undgå misforståelser og ytringer, der kan gøre andre med præference for et andet grillmærke fortræd.
Holdninger med politisk, religiøst, krænkende eller egoistisk indhold hører heller ikke hjemme på Weber Klubben - her er der plads til alle, der kan lide at grille. Det er dét, det handler om herinde ... 

Hvorfor er der nu reklamer på hjemmesiden?
Reklamerne kan IKKE købes på kommerciel basis i handel. Reklamepladsen lånes KUN ud til samarbejdspartnere af Weber Klubben. Det kan være virksomheder, der sponsorerer Weber Camp, temasider, workshops eller andre aktiviteter, der direkte kan tilbageføres til Weber Klubben. Enhver indtægt via disse sponsorer/samarbejdspartnere går ubeskåret til at sikre medlemmerne bedre arrangementer - herunder specielt i forbindelse med Weber Camp.
Ønsker du at støtte Weber Klubben, kan du rette henvendelse med en beskrivelse af dit formål af støtten til info@weberklubben.dk

  
    

border gfx

Hvem er Weber Klubben?

Weber Klubben drives af firmaet Weber-Stephen Nordic, der er et datterselskab af Weber-Stephen Products fra Chicago, USA.

Du kan kontakte Weber Klubben på følgende adresse:

Weber Klubben
c/o Weber-Stephen Nordic
Bøgildsmindevej 23
DK-9400 Nørresundby

T: (+45) 9936 3010
E: info@weberklubben.dk 
Bemærk produktrelaterede sager skal sendes til Webers kunderservice

border gfx