Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

Garanti, reklamation og fortrydelsesret

Weber Klubben ønsker naturligvis at have de gladeste medlemmer, og derfor vil vi gøre vores yderste for, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Vi arbejder ud fra følgende betingelser i forbindelse medlevering:

Varer, der er skadet under forsendelsen
Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager, at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig.

Ring eller mail til os og få en returpakkeseddel tilsendt.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret efter Forbrugeraftaleloven.

Betingelserne for at fortryde et køb er:
- At varen returneres til os senest 14 dage efter, at du har modtaget den.
- At varen tilbagesendes i væsentlig samme stand som ved modtagelsen. Hvis en vare er afprøvet, og det er åbenbart, at dens salgsværdi er forringet som følge heraf, kan købet ikke fortrydes.
- At varen returneres i intakt originalemballage (ved originalemballage forstås æske eller anden emballage specielt beregnet til varen).

Hvis du fortryder dit køb, vil hele købsbeløbet blive tilbagebetalt. Tilbagebetaling vil ske senest 30 dage efter modtagelse af returvaren.

Garanti og reklamationsret
Der er seks måneders garanti på alle varer købt hos Weber Stephen Nordic. Garantien gælder fra den dag, varen udleveres til kunden.

Garantien omfatter synlige eller skjulte produktionsfejl  
Ved synlige fejl forstås skader eller mangler på varen, der opdages umiddelbart efter modtagelsen. Der skal reklameres senest inden for 24 timer eller inden for førstkommende hverdag.
Skader, der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af garantien. Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af garantien.

Du har to års reklamationsret
Du har ret til at reklamere i op til to år efter et køb.
Hvis du reklamerer mere end seks måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise, at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl.

Returadresse
Returvarer skal sendes til: 

Weber Stephen Nordic Aps
Bøgildsmindevej 23,
9400 Nørresundby

CVR Nummer:  25194969

--:--

OBS!
Varer købt via hjemmesiden kan ikke afhentes, afleveres, byttes eller returneres i butikker, der forhandler Weber-produkter.

border gfx

Hvem er Weber Klubben?

Weber Klubben drives af firmaet Weber-Stephen Nordic, der er et datterselskab af Weber-Stephen Products fra Chicago, USA.

Du kan kontakte Weber Klubben på følgende adresse:

Weber Klubben
c/o Weber-Stephen Nordic
Bøgildsmindevej 23
DK-9400 Nørresundby

T: (+45) 9936 3010
E: info@weberklubben.dk 
Bemærk produktrelaterede sager skal sendes til Webers kunderservice

border gfx