Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

 

 

  

 

Når du ankommer til Weber Camp, er du ikke i tvivl – her er en oplevelse, du ikke vil gå glip af. Hele pladsen syder af god stemning og den dejligste røgede duft fra de mange grill, som står og lokker med lækre smagsprøver.

Weber Camp er årets højdepunkt for folk i alle aldre, på alle grill-niveauer og med alle former for interesser for grillet mad; kød, fisk, grønt, surt, sødt, stærkt og sprødt. Her får du en hel dag fyldt med hygge og fællesskab, inspirerende snakke, spændende grillretter, grillkurser og demonstration af Webergrill og tilbehør – krydret med god underholdning fra scenen. Og vælger du at deltage i aftenarrangementet, får du en grillmiddag, show og dans med oven i købet.

 

Weber Camp 2017 er ét stort gardenparty, ét stort fællesskab med forskellige grilltemaer, som kan opleves i små, indhegnede haveområder; i Baghaven, hvor der er smagsprøver fra den nye Genesis® II og hygge ved langborde, i Frugthaven hvor vi disker op med desserter fra grillen, i Vinterhaven hvor der er jul på grillen, i Prydhaven, hvor du kan opleve den smarte nye Kettle Plus i aktion, i Sansehaven, hvor der er røg for alle pengene m.fl. I Gårdhaven serverer vi frokost, og i Aftenhaven afholdes den store Weber Camp-fest, hvor vi bl.a. skal fejre Weber Klubbens 10 års jubilæum.

 

Køb billet til Weber Camp 2017 her

 

 
Se highlights fra Weber Camp 2016

 

 

 

 

Følg med på Facebook