Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Spørgsmål vedr. WSM

border gfx
border gfx
  • Mittag
  • Indlæg: 1
  • 26-12-2017

 Hejsa,

Jeg håber at jer der ejer en WSM kan hjælpe med svar på dette. 

Jeg har i efterhånden lang tid gået og overvejet at købe en WSM 47, men nu hvor jeg egentlig har besluttet mig for at gøre det kommer jeg i tvivl.

Jeg er lidt “nervøs” for om jeg ender med kun at få brugt den til PP (som konen af uransagelige årsager ikke er så meget for), laks og ribs. Hvad bruger I jeres til?

Endelig har Jeg fået læst mig til at man kan lave relative store mængder på den men hvad gør I med det? Jeg tænker om f.eks. Røget laks kan holde sig specielt længe i fryseren etc?

håber I kan hjælpe mig med lige at få overbevist mig selv om at det er det rigtige at give sig i kast med??

 

mvh

Morten

border gfx
border gfx
  • SFJ
  • Indlæg: 1596
  • 28-12-2017

Hej Morten.

 

Du skal da helt klart have den WSM - men måske skulle du vælge en 57´er?!

 

Som du selv skriver kan den bruges til Low & Slow cooking. Eksempelvis pulled pork, brisket, spareribs m.m. Du kan varmrøge i den, f. eks. laks.

Du kan også koldrøge ved at bruge en røgespiral eller lignende. P.g.a. højden er den velegnet til at røge forskellige slags pølser, bacon, fisk (sild, makrel, ørred, ål).

Du kan faktisk også bruge den som grill. Jeg har f. eks. lavet en bisonokse-kølle i min, ved at fjerne den øverste rost så køllen kunne stå op inde i grillen.

Der er masser af anvendelsesmuligheder - så bare i gang :-)

 

 

//SFJ

 

border gfx
border gfx

 Hej jeg er helt enig købe en 57 cm har selv en og jeg bruger den tit til low&slov stege og så passer riste og andet udstyr på den når det er en 57 cm nå jeg laver kold røget mørbrad og fisk kan de hænge og så laver jeg 10 stk af gangen og fryser dem ned det virker fint så bare køb ps min kone er heller ikke vil med pp med som sagt kan den bruges til mange ting B-) 

border gfx
border gfx
  • Mittag
  • Indlæg: 1
  • 05-01-2018

 Hej begge,

 

Tal for jeres svar. 

Jeg må vist hellere til at få fat på en WSM og se om der evt skulle komme noget på tilbud i den nærmeste fremtid. 

 

Mvh

Morten

border gfx