Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

 jeg har fået min første gas grill, derfor behøver jeg lidt hjælp. Jeg har en Q3200, jeg vil gerne vide om man skal give ristene olie inden start, når man er færdig, står der at man skal brænde grillen af, skal der så bare fyres helt op, og derefter skruppe med den som jeg har købt til at rense risten med. Håber jeg kan få lidt svar, jeg har altid grillet, men på en kul grill. Skrupsakken??????

border gfx