Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Erfaring med pattegris?

border gfx
border gfx
  • Petch
  • Indlæg: 0
  • 26-04-2017

Hej,

Lørdag vil jeg grille en pattgris på ca. 8 kilo.

Jeg har to grille - en genesis gasgrill og en summit charcoal at vælge imellem. Ved endnu ikke om den er for stor til kul grillen.

Slagteren siger 3 timer på ca.170 grader indirekte og til sidst lidt ekstra varme hvis sværene ikke er færdig. Lyde det fornuftigt?

Hvad skal jeg ellers gøre for at sikre at der er god smag?   ...skal jeg injeke saltvand. Give den noget røg og hvad med en gang rub? Nogen bud?

/Torben 

border gfx