Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Renovere Weber

border gfx
border gfx

 Hej

Jeg har arvet min svigerfars weber q1000 gasgril, efter hans død  (han var inkarneret weber fan)
Den har set bedre dage, (er ca 6-8 år gammel, risten er ikke blevet gjort rent ordenligt sidst den var i brug, så den er blevet noget rustet, og sårn, men hvad kan jeg gøre ved den? kan jeg give den med en roterene stål børste? tænker at så sliber jeg vel noget belægning af?

Det kan godt være det ikke kan svare sig, men jeg ønsker inderligt at få den lavet pæn igen, da min svigerfar betød meget for mig, (vi grillet altid når vi var ude ved ham, uanset hvad tid på året)
Så det gør mig ikke noget hvis der er nogen ting (sp som rist) der ville skulle købes ny af.
Har ikke haft mulighed for at teste brænderen, da jeg ikke har gas endnu.

Forsat god aften alle sammen. 

 

 

 

border gfx
border gfx
  • SFJ
  • Indlæg: 1596
  • 27-02-2017

 Hej Rookie87.

 

Det er lidt svært på billedet at se om det kan svare sig at bruge energi på risten. Jeg ville nok personligt investere i en ny. Jeg tror egentlig også jeg ville skifte brænderen, men du må jo købe en gasflaske og få den testet af.

Bunden af grillen kan du skrabe ren, og låget tror jeg ikke det er nødvendigt at gøre noget ved. Ellers børst alt løstsiddende af med en opvaskebørste eller lignende.

Udvendigt gør varmt vand og søbe som regel underværker.

 

Når du så er klar skal du brænde grillen rigtig godt igennem, og efterfølgende behandle risten som beskrevet her: http://www.weberklubben.dk/temasider/tema_weber_q/weber_q-området/tips_-_tricks.aspx

 

 

 

//SFJ

border gfx