Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

 Jeg er helt ny her i Weberklubben og helt ny med min Spirit 320 gasgrill.

Jeg har læst i påsketemaet at man skal stille en drypbakke med kogende vand under en lammekølle, hvordan gør man det på en gasgrill.? skal den ned og stå på flavorbars?

mvh

Bjarne

border gfx
border gfx
  • SFJ
  • Indlæg: 1584
  • 14-04-2017

 Hej Bjarne.

 

 

Hvis der ikke er plads nok, ja, så er det betemt en mulighed at sætte den helt ned på flavorizer bars.

Jeg ville nok købe en billig bradepande (IKEA) i stedet for en alubakke. De er meget mere stabiler, og der er ikke risiko for at brænde hul i dem.

 

 

 

//SFJ

border gfx