Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Dåser med gas til Go anywhere

border gfx
border gfx

Har lige erhvervet mig en Weber go anywhere til gas og vil gerne bruge disse dåser med gas, som bruges til ukrudtsbrændere, men hvilken dåse med gas er det bedste?.

Ja, jeg ved godt at, Weber anbefales, men har set at, Jem og fix har solgt dåser med gas af mærket "GARDEN" som kan bruges. Dog kan jeg ikke finde disse dåser på Jem og fix hjemmeside.

Der er til gengæld kommet et andet mærke til ukrudtsbrændere, men hvilke gasdåser kan jeg bruge og hvor kan jeg  evt. købe dem.

border gfx
border gfx

 Hej.

Jeg bruger denne her fra Harald Nyborg. De koster 28 kr for 450 g.

http://www.harald-nyborg.dk/p6149/universalgas-450g

 

border gfx
border gfx
Citat af Märker :

 Hej.

Jeg bruger denne her fra Harald Nyborg. De koster 28 kr for 450 g.

http://www.harald-nyborg.dk/p6149/universalgas-450g

 

-Jeg var hos Harald Nyborg og ville købe dåser til 28,00 kr., men der var udsolgt, så da jeg alligevel skulle i Bauhaus (lige ved sien af) så jeg Weber dåser til 30,00 Kr. Dem købte jeg 4 stk. af.

Min erfaring med gas på dåse og grilltiden er for mig en ukendt faktor, men er det noget skidt, må jeg købe et adaptersæt eller som denne fyr har gjort:

http://www.bos-bbq.eu/umbau-gasflasche-go-anywhere-gas/

border gfx