Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Ryge makrel på WSM

border gfx
border gfx
  • noj
  • Indlæg: 1
  • 20-08-2017

 Vil høre om det er mugligt at få hjælp, jeg har købt mig en Weber Smokey Mountain  47 cm.+ jeg har stativet til  at hænge fisken i.

hvordan gør man ??? ( har 10 makraller )

hvordan salter man makrallerne 

hvordan tænder man op ( hvor mange kul ?? ) + hvor maget vand ??

hvad skal temperaturen være

hvad bruger man af flis

hvor længe skal de røges 

og er der ellers noget jeg skal tage mig i agt for.

håber der er en klog pige eller mand der kan hjælpe og tak.

mvh. Niels Ove

 

 

 

border gfx
border gfx

 Hej jeg har snakket med min fiske mand da jeg skulle ryge fisk og fik at vide jeg skulle salte dem en times tid og tørre dem og så ud i grillen. Jeg giver dem ca 80 ´ og så går jeg og holde øje med den de må må ikke blive tør jeg ville prøve med 5stk og så se hvordan det går  jeg bruger flis B-) vh Ole 

border gfx