Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx
  • NISUHA
  • Indlæg: 3
  • 29-07-2017

Hejsa. 

Jeg overvejer at købe en WSM 47, da jeg har en idé om at sætte nakkefilletten over om aftenen og så kigger jeg først til den igen om morgenen. Spørgsmålet er om man kan det, eller om man skal op hver anden time og fylde vand og brikketter på? Hvad siger de kloge?

vh

 

Nicolai

 

 

border gfx
border gfx

hej Nicolai jeg ved ikke om jeg er klog med jer vil købe en 57 cm jeg bruger min rigtig meget til at grille almindelige på eller ved lav varme så jeg ville anbefale en 57 og den kan godt passe sig selv i nogle timer så kom bare igang det er en go grill vh Ole 

border gfx
border gfx
  • NISUHA
  • Indlæg: 3
  • 03-08-2017

 Hej Ole. 

 

Tak for svaret. Hvor længe kan en 57´er klare sig uden opsyn?

 

hilsen

 

Nicolai. 

border gfx
border gfx

 når du har fået den kørt ind på den rigtige temperatur så ser jeg ikke til den i 5-6 timer bruge den mest til at lave steg på low and slow de gange jeg har grillet over natten har jeg set til den når jeg går i seng 23-24 og så i morgen kl 7-8 vh Ole huske at bruge gode kul 

border gfx
border gfx
  • AKL1
  • Indlæg: 1
  • 14-08-2017

 Jeg ville helt klart holde mig til 47´eren.

 

57´eren bruger meget mere kul og der er rigeligt plads til MEGET mad på en 47´er hvor der jo er 2 riste.

 

Når jeg laver pulled pork er det intet problem at køre 12 timer uden at se til den, men så skal den også checkes.

border gfx
border gfx
  • NISUHA
  • Indlæg: 3
  • 14-08-2017

 Tak for svaret. Jeg tænker det bliver en 47er, der skal indkøbes. 

Glæder mig:-)

 

vh

 

Nicolai

border gfx