Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

 Hej weber folk vad er jeres oplevelser med igril mine er lidt skuffet efter ca 10 min taber det forbindelse og jeg skal tilbage til grillen og starte op igen vh Ole 

border gfx
border gfx

 Er godt tilfreds. Nem opsætning og app´en virker fint. De få gange den har mistet forbindelsen, er den kommet hurtig tilbage. Husk afstand til grillen ikke må være for lang. Det er jo Bluetooth forbindelse ....

 

border gfx
border gfx

 hej jeg er max 15 m fra grillen og der står 30 m i app´en min to gamle grill termometer har ingen problemer med at nå der hvor min tlf og igril mister forbindelse B-) 

border gfx