Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

ingen temperatur på Ø67 kuflegrill

border gfx
border gfx

hej

søger lidt hjælp her hos profferne, jeg er den glade ejer af en 67 cm men får den ikke brugt nok da jeg ikke kan banke den meget over 200 grader, bruger heatbeats hvad gør jeg galt ??  fuld spjæld oppe og nede

border gfx
border gfx
  • bjbr
  • Indlæg: 12
  • 10-06-2017

 Briketterne har formodentlig fået fugt på et eller andet tidspunkt. Om Du har opbevaret dem forkert, eller forhandleren har haft dem stående ude i regnvejr kan jeg af gode grunde ikke vide. Prøv at købe en ny pose og se om det hjælper.

border gfx
border gfx

 Hej

og tak for svar, har aldrig kunne få temperaturen op, har brugt den 20 gange men aldrig over 200

 

border gfx
border gfx

 Hej 

Måske bruger du ikke briketter nok?

Jeg bruger selv Heatbeat og er super tilfreds, men hvis jeg enten ikke bruger nok briketter eller genbruger nogle af de "gamle", kan det godt være den ikke kommer helt så højt op i temperatur. Så jeg kigger meget på hvad jeg skal lave, om det behæver den høje temp. så nogle gange venter jeg med at genbruge. Derudover er jeg overbevidst om at temperaturen i vejret også kan have indflydelse på hvor mange briketter du skal bruge.

Til info har jeg 2, 57 cm. performer :-)

 

Erik

 

border gfx
border gfx
  • bjbr
  • Indlæg: 12
  • 09-07-2017

 Måske du skulle se om termometeret viser korrekt. Afmonter termometeret og test det i en gryde med kogende vand. Hvis det ikke viser omkring ca. 100°, så har du fundet fejlen.

 

border gfx