Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Hvordan undgår jeg at ødelægge min næste rist?

border gfx
border gfx

Hej med jer

Jeg har en Q320 der er små 4 år gammel. Og den er helt gal med risten - som I kan se af vedhæftede. Jeg har brug for jeres hjælp til at undgå, at jeg ødelægger den næste rist også.

Da jeg fik risten, smurte jeg den i rapsolie og gav den en ordentlig gang varme (tror jeg fandt tippet her). Efterfølgende har jeg løbende renset den med en weber-børste som jeg mener ikke skulle ødelægge emaljen på min grill - men et eller andet er der sket - jeg ved bare ikke hvad. Jeg har i nogen tid brugt Webers egen grillbakker for at undgå at grille lige på det rustne jern, men nu vil jeg gerne have en ny rist... men hvad har jeg gjort forkert? Og hvad skal jeg gøre for at undgå at det sker igen? Kan I hjælpe mig?

 

border gfx
border gfx
  • ccbook
  • Indlæg: 1
  • 30-08-2017

 Havde en rist der så lige sådan ud tog den med til XL byg der hvor jeg havde købt grillen .

Sage til dem at jeg havde læst at der var 5 års garanti på rist det blev bekræftet af weber og fik 2 nye uden beregning.

HUSK at det kræver at du har bon på købet.

meget fin service 

border gfx