Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Indirekte varme

border gfx
border gfx

Hejsa alle sammen.

Jeg har netop købt min første gasgrill, hvor valgt faldt på en Q3200.

Når jeg laver indirekte varme, og sætter temp på 200 grader,, svare det så til 200 grader over undervarme, eller 200 grader varmluft i en alm ovn.  

border gfx
border gfx
  • SFJ
  • Indlæg: 1596
  • 22-03-2017

 Hej Fischer88.

 

Tillykke med din nye grill.

Der er jo ikke en blæser i grillen, så det er ikke varmluft, men omvendt så er der noget mere luftcirkulation i grillen end i en ovn...

 

Er det pga tider du spørger? I så fald ville jeg gå ud fra tiderne til over/undervarme - men tjek evt. kernetemperatur lidt før.

 

 

 

 

//SFJ

 

 

border gfx