Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Weber Q300 starter ikke

border gfx
border gfx

Hej! 

Jeg har en Weber Q300 som jeg har været rigtig glad for, indtil igår da den ikke ville tænde. Selv fornemmer jeg at problemet er, at der ikke kommer gas til selve grillen og den starter derfor ikke. Det vurderer jeg på, at det ikke lugter af gas fra brænderne samt at jeg ikke høre den lille lyd når jeg tænder på flasken. 

Er der andre der har løst en lignende problem, og i så fald hvordan? Jeg har læst flere tråde herinde fra, og forsøgt mig med at rense insektnettet, lukke overskydende luft ud af gasflasken samt varieret ved at tænde på hhv. den store og lille brænder - men lige lidt hjælper det..

God grillsæson!

 

border gfx
border gfx

Hvad ??

"lukke overskydende luft ud af gasflasken" ?? Den har jeg godt nok aldrig hørt om... .. .

Jeg skiftede min regulator, og det hjalp jo helt gevaldigt.

 

border gfx
border gfx
  • SFJ
  • Indlæg: 1596
  • 22-03-2017

 Hej!

 

 

Må sige at jeg har heller aldrig hørt om overskydende gas i flasken.... Mon ikke flasken er tom? Der er jo tale om en gasart som under tryk bliver flydende. Efterhånden som der bruges af gassen bliver "tomrummet" i flasken større og større - men det er trykket der presser gassen ud.

Hvis du har lukket "luft" ud af flasken er der ikke længere tryk. Så skal du have byttet flasken.

 

Som Jollyjhocar skriver kunne du også prøve at bytte regulatoren. En ny koster ca. 150,- kr., og så er du sikker på det ikke er den der fejler.

 

 

 

//SFJ 

border gfx