Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

border gfx
 

Medlemmernes debat

border gfx

 Hej med jer.

Er der nogen som har gode erfaring herinde med hel kylling på Q100??

Og PP på Q100 og muligheden for at få røg på Q100??

 

På forhånd tak

Morten

border gfx
border gfx

 Hej Morten

Kylling kan du nemt lave. Du bør dog have fat i den lille stegholder og stille den i en lille drypbakke. Hele arrangementet passer lige under låget. Men tag ikke en kylling meget større end 1300 g.

//Anette

border gfx
border gfx

 Jeg har en q120, som jo er høj´re end q100.

Jeg har røg dåsen og det fungere fint, den optager dog 1/3 af grill arealet.

Jeg kan næsten lukke låget på min q120 med en 1300g kylling på dåse.

Jeg synes det er svært at langtidsgrill på q120 /q100 selv på lav effekt bliver temperaturen rimelig høj.

Jeg har prøvet at lukke af med staniol på gasrøret, så der kun var effekt i den ene ende/ eller side så er det lettere at holde lav temp. Men ellers må låget lidt på klem.

border gfx