Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Valg af model Genesis S-300 eller E-330

border gfx
border gfx

Hej med jer,

Har forsøgt at spørge på Weberklubbens facebookside men uden held..

Jeg håber der er et klogt hoved her inde som kan hjælpe mig lidt på vej. Jeg skal ud og investere i min første "rigtige grill", og jeg har fået et godt øje til Genesis 330 modellen. Jeg kan se at den findes et i par varianter, S og E.

S er som jeg kan forstå rustfri, mit spørgsmål går på om det er værd at kaste de 1500 kr. ekstra efter S modellen? Er der nogen som evt har den som kan give lidt inputs, om de havde valgt anderledes eller om I er glade for jeres køb? 

Ser frem til at blive lidt klogere

/Domino

 

/KATTENS, undskyld forkert Forum, det her har intet med bagning at gøre. Kan jeg flytte indlægget, eller slette det?

border gfx
border gfx

 Hej

Du har sikkert allerede besluttet dig og valgt en grill. Jeg vil dog gerne lige give et svar alligevel.

Jeg købte i maj sidste år en E-330 og det er en rigtig rigtig god grill, det eneste minus er at man skal have ristene ud for at bruge rotisseriet.

Det du får for dine 1500kr mere er som du selv siger et låg i rustfri og en rist i rustfri stål, hvor du med E modellen får støbejernsriste. Jeg mener faktisk ikke at der er andre forskelle i mellem de to. Hvad jeg har læst mig til var at der i de gamle modeller var luft isoleret låg i den rustfrie version for at undgå at låget blev misfarvet pga varme. Dette er dog ikke en forskel længere hvor E modellen nu også har isoleret låg.

Håber at det var svar nok.

border gfx