Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

border gfx
 

Medlemmernes debat

border gfx

Inspiration til Rotisserie?

border gfx
border gfx
  • Tosti
  • Indlæg: 73
  • 24-08-2009
Jeg har fået mig et rotisserie-sæt og har prøvet den obligatoriske kylling, som blev helt fantastisk. Og i går lavede jeg hamburgryg, som blev afsluttet af en helt genial og meget enkel glaze bestående af lige dele brun farin, dijon, ahorn sirup og Jack Daniel''s bourbon. Selvom det virkede lidt akavet af hælde så meget sprut op, så blev det helt fantastisk. Prøv det!

Det næste jeg vil prøve er nok den klassiske flæskesteg. Skal den ha'' snor på, for at holde på sværen?

Mit egentlig spørgsmål er en opfordring til at komme med dine idéer til hvad man med fordel kan rotere? :)
border gfx
border gfx
  • SFJ
  • Indlæg: 1470
  • 24-08-2009
Det bliver spændende at følge med i hvad de forskellige har prøvet at sætte på rotisseriet.

Jeg har selv med stor succes roteret 4,3 kilo striploin - hel. Den skulle lige twistes lidt for at den kunne være der i længden, men resultatet var helt super. Det kan ses her.


//Søren
border gfx
border gfx
Hej Tosti.

God tråd:-)

Jeg har lavet meget forskelligt på rotisseriet.

Lammekølle HER

Kylling med krydderurter HER

Vildsvinebov og 2 små dyrekøller (udbenet) HER

Svinekam med dobbeltsvær (juleaften) HER

Helt vildsvine lår HER

Hel and på "dope" HER

2 stk hele svinekamme HER

Flere kyllinger af gangen HER


Ps. Hvis det er almindelig svinekam skal du ikke gøre noget mved sværen, den sidder fast af sig selv, men du skal sørge for st spyddet sidder i midten af stegen, vigtigt hvis det er en større steg,

Hilsen Lucinda.
border gfx
border gfx
Jeg er rigtig glad for "rollatoren" som den er døbt om til herhjemme
Jeg griller alt det jeg kan komme til på denne. Det bliver bare så meget mere saftigt end når det "bare" ligger i en stegholder.
Saften som plejer og løbe fra i en stegholder, render ved rotationen ind i kødet igen.
Ud over det Lucinda nævner så har jeg med succes lavet okseculotte og cuvette på rolatoren.
border gfx