Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Varm rygning af ørred på Q 100 gas gril

border gfx
border gfx

 Hej.

Vil prøve at varmryge ørred. Ved ikke hvordan man skal placere smuld/ træ

border gfx
border gfx
  • SFJ
  • Indlæg: 1584
  • 27-02-2017

Hej Peder.

 

 

Hver grill har sin egen temaside her på weberklubben.dk

 

På Q´ens temaside, er der en del tips omkring røgning på netop den model. Se her:http://www.weberklubben.dk/temasider/tema_weber_q/weber_q-området/røgning_på_q.aspx

 

 

 

 

//SFJ

border gfx