Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

border gfx
 

Medlemmernes debat

border gfx

Hej alle sammen. så kom jeg i PP klubben jeg har lavet den på min preformer med rotisseri ring og en extra rist helt ope i låget, det fungeret virkelig godt,

må sige at jeg er lidt skuffet over de nye weber briketter posen kan ikke holde sammen posen gik op, og der er meget smulder i posen og halve briketter, jeg løb tør for briketter da jeg nået til 80 grader så jeg smed den på s670 det sidste stykke, men stadig en fed oplevelse

Jeg synes kødet smagte godt men kunne godt tænke mig lidt mere smag hvordan får man putter mere smag ind i kødet, den lå i køleskabet med rub i 20 timer.

MEN næste gang skal jeg godt nok have en WSM.

og et nyt termometer.

 

MVH Karsten

border gfx
border gfx
  • SFJ
  • Indlæg: 1420
  • 14-06-2012

 Hej Karsten.

 

Nu har jeg ikke så meget erfaring med Webers briketter, men er der ikke en inder-pose i papirsposen?

 

 

Tillykke med den vellykkede PP!!

 

 

 

 

 

//Søren

border gfx
border gfx

 Hej Karsten.

 

Røg giver mere smag til PP. og hvis du laver rubben mere "spicy"  får den også mere smag.

Du kan sagtens lave en "stærkere" rub, hvis du kommer mere sødestof i, sukker , brun farin osv.

 

Hilsen Lucinda.

border gfx
border gfx

Hej Karsten

 

Du behøver ikke at skifte din grill ud for at lave en ordenligt PP. Laver den selv på en Preformer med god resultat efter vores smag. Det du sikkert mangler er røg og en rub som Lucinda skriver. Ud af de ca. 12+ timer gav vi den 4 timers røg. 

Hvis du ikke har set den før ligger jeg lige linket til en god opstilling ind her.

http://www.weberklubben.dk/Default.aspx?ID=1257&action=ShowArticle&ArticleID=6328&BlogID=578

border gfx
border gfx
  • mwesth
  • Indlæg: 1054
  • 15-06-2012

Som de andre skriver, så er mere røg og kraftigere rub en måde at få mere smag. Rigtigt effektivt er dog at injicere en marinade, prøv en blanding af æblejuice, vand, salt, sukker og rub...

border gfx
border gfx

 Hej alle sammen tak for alle de gode råd, De skal prøves af,

Min hustro er ikke så meget til røget mad, men hun syntes det samagte godt så næste gang får den fuld skrald på røgen.

og Rubben skal finjusteres.

 

VH Karsten

border gfx