Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer
border gfx

Vilkår for brug af FORUM

Weber Klubben er for Weber-entusiaster, og her snakkes der om alt, der har med Weber og Weber Klubben at gøre.
Debatten er ment som et hyggeligt samlingssted, hvor du kan finde inspiration til dine grillerier samt debattere grillkulturen og de arrangementer, Weber Klubben afholder.

HUSK Weber Klubben IKKE er et køb/salg sted.

Diskussioner vedrørende andre grillmærker hører ikke hjemme her, da der er andre udemærkede steder at diskutere dét. Weber Klubben ønsker heller ikke at være ytringssted for negative holdninger om andre grill-producenter.

Vi beder derfor medlemmer holde debatten i en sober tone - og hvis vi oplever indhold eller holdninger, der kan støde andre, forbeholder vi os ret til at slette dem uden varsel. Ved gentagne tilfælde vil et medlem få en advarsel og herefter ekskluderes.

 

border gfx

Medlemmernes debat

border gfx

Pulled Pork på WSM - hvordan genvarmes grisen

border gfx
border gfx
 • DR Bay
 • Indlæg: 22
 • 24-02-2012

Hej,

Jeg har for en times tid siden smidt 5 store nakkefiletter (mellem 2,5 og 3 kg) på WSM. Det er første gang jeg arbejder med en WSM, så det er spændende, hvordan det går... Mon ikke der kommer en lille blog ud af det

De bør jo selvfølgelig være færdige i morgen lørdag, men de skal først bruges søndag, hvor de skal serveres til vores datters barnedåb.

Mit spørgsmål til alle jer kloge røg-hoveder er: "Hvad er den bedste måde at varme grisen op på?"

Min umiddelbare plan er at pakke filetterne ind i staniol med lidt æblejuice. De skal så smides på WSM igen søndag inden vi tager i kirke. Jeg regner med at få tæmmet WSM helt ned til 60 grader.
Vi regner med at være hjemmefra i 2,5 - 3 timer.

Er der nogen af jer, der har kommentarer til ovenstående eller andre gode idéer til hvordan dette kan lykkedes?

Mvh
Daniel

border gfx
border gfx

 Hey

 

Ideen med juice og folie er super 

 

Opvarmningen har jeg prøvet mange gange, det tager ca 1 time i en 200 grader varm kuglegrill, porken skal forblive i folien, så hvis du vel bruge WSM igen viljeg anbefale en temp på omkring 100 grader, og så regne med ca 1 1/2 time og stadig i folie for ikke at tørre kødet ud, du kan her kører uden vand i badet.

 

://Aastradsen

 

border gfx
border gfx

 folie og æble juice virker. Sidste weekend manglede jeg æble juice, brugte ice tea istedet for. Og jeg opdagede ikke forskellen.

Jeg plejer at give det ca 45 min ved fuld skrue på en kugle grill, har desværre ikke termometer i låget. Så får det lov til at så 10-15 min i folien. Inden det bliver trukket.

border gfx
border gfx
 • hctk
 • Indlæg: 347
 • 25-02-2012

Cola virker også glimrende - og så fungerer det i øvrigt også fint at opvarme den i trukket tilstand (gør det nemmere hvis den skal fryses ned først), sammen med juice eller cola, og noget af rubkrydderiet. Faktisk smager den altid bedre når den varmes op på den måde igen her... 

border gfx
border gfx
 • DR Bay
 • Indlæg: 22
 • 25-02-2012

Herligt med feedback. Hvor meget varmer i PP op til, når I genvarmer?

Daniel

border gfx
border gfx

 Hej

 

Jeg varmer op indtil den er "blød" at mærke på i sølvpapiret !

 

://Aastradsen

border gfx
border gfx
 • Buggy
 • Indlæg: 1
 • 08-04-2017

 Jeg bruger æble juice.  Virker super godt

 

border gfx