Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

Langtidsgrillet okse tyksteg

Michael Dahl Thomsen
Skrevet af: Michael Dahl Thomsen
Kategori: Kød
16-11-2007

 

Det er et meget velsmagende og mørt stykke kød som man absolut ikke går forkert af.

 

Puds okse tykstegen af hvis det er nødvendigt.

Drys den med salt, peber og krydderier.

Lad den gerne ligge og trække et par timer.

 

Ved grillen

Varm grillen op til omkring 100 grader indirekte.

Når stegen når 55 grader (eller mere hvis man ikke kan lide rødt kød) tages den af grillen og skal herefter hvile i 30 minutter inden den skæres ud til servering.

 

I det her tilfælde var stegen på 1,1 kg og der skal selvfølgelig beregnes mere tid hvis stegen er større.

 

 

Forslag til tilbehør

Gør sig godt med kartofler i enhver afskygning og kogte grøntsager. 

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Evt. steg holder

Termometer

 

border gfx

Kommentarer

    border gfx
    border gfx

    Tilføj kommentar

    border gfx
    border gfx

    Udskriv opskrift

    Print
    border gfx
    border gfx

    Ingredienser

    1 stk. okse tyksteg

    Salt og peber

    Krydderier efter egen smag

    border gfx
    border gfx

    Opskrift information

    Dette er ikke en officiel Weber opskrift. Den er oprettet af et medlem, og Weber kan ikke gøres ansvarlig for indholdet

    Sværhedsgrad:
    1
    Kuverter:
    4

    Kugle:
    Indirekte 2,5 timer minutter

    Gas:
    Indirekte 2,5 timer minutter

    WeberQ:
    Høj/Medium 2,5 timer minutter

    border gfx
    border gfx

    Nøgleord

    vis liste af n�gleord...mangler tag!?
    border gfx