Weber Klubben - Det officielle Weber grill community
Nu med  medlemmer

Porchetta

Skrevet af:
Kategori: Grilleriets juleopskrifter
01-12-2010

 

En italiensk klassiker, som vil være et sikkert hit til julefrokosten.

 

I køkkenet:
Midterstykket af grisen fyldes med rosmarin, laurbærblade og salt og peber. Rul kødet sammen og bind det med kødsnor. Sæt kødstykket på rotisseriet.

 

Ved grillen

Kulgrill: 2/3 grillstarter klargjorte kul hældes ud i bunden af grillen til direkte grillning. Det vil sige, at du fordeler kullene jævnt ud over hele kulristen. Sæt rotisseriet på plads og placér spyddet med kødet deri. Start motoren og lad porchettaen kører i cirka 3 timer. Krydres med salt løbende.

Summit og Genesis: Tænd alle brændere til mellem varme, og sæt rotisseriet over i cirka 3 timer. Pas på, at varmen ikke bliver for høj, da den så vil brænde sværen på grisen.

 

Forslag til tilbehør

Serveres med kartofler eller eventuelt en appelsinsalat.

 

UDSTYR DER SKAL ANVENDES

Rotisseri, kødsnor

 

border gfx

Kommentarer

    border gfx
    border gfx

    Tilføj kommentar

    border gfx
    border gfx

    Udskriv opskrift

    Print
    border gfx
    border gfx

    Ingredienser

    1 midterstykke af gris
    Rosmarin
    Laurbærblade
    Salt og peber

    border gfx
    border gfx

    Opskrift information

    Sværhedsgrad:
    3
    Kuverter:
    0

    Kugle:
    Direkte 180+/- minutter

    Gas:
    Direkte 180+/- minutter

    border gfx
    border gfx

    Nøgleord

    vis liste af n�gleord...mangler tag!?
    border gfx