Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Velkommen til

's Blog

Høbagt Kylling

Forfatter billede
Skrevet af:
Kategori: Åben diskussion
03-08-2013

Allerførst skal der lyde en stor tak til KimuSan^, fordi han var på TV2Fri torsdag. Det reddede fredagsmenuen.


Vi startede tidligt fredag med koge kartofler. Til middag blev de røget og derefter sat på køl.






Senere på dagen blev kartoflerne til kartoffelsalat med rygeostcreme, purløg og radisser.



Hamster hø overhældt med kogende vand, bakteriedræbende.



Römertopfen fores med hø. En god kylling fyldt med citron, timian, salt og peber. Uden på røgetpaprika, salt og olie. Så er kyllingen klar til at blive "puttet".



Løgkompot af rødløg, sherryeddike, sukker, stjerneanis, laurbærblade og vanillje.



Når kyllingen er ca. halvvejs, sættes løgene på grillen.



Løgene blev faktisk en form for fredagsslik.




Den færdige menu: Høbagt kylling med røget kartoffelsalat og løgkompot.


 


Velbekomme


Ole og Sanne

 

border gfx

Billeder (klik for stor)

  1. Kylling i hø (12).JPG
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.