Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Velkommen til

's Blog

Ris chips

Forfatter billede
Skrevet af:
Kategori: Åben diskussion
27-07-2013

Inspireret af Tim valdimir, skulle vi også prøve ar lave sprødes ris chips med blæksrutteblæk. Først koges ris og meget vand længe. Massen blendes og blæksprutteblæk røres i.



 Massen smøres jævnt ud på en bageplade med bagepapir.



 


 



Herefter tørres pladen i ovnen ved ca. 50 grader i 12 timer. Og brækkes derefter i mindre stykker.



Som smørelse røres en mayonaise, som til sættes røgsmag. Den kunne jo også laves med røget olie.



De mindre stykker af den tørrede rispasta, er klar ti at blive friturestegt.



Efter en tur i ønskebrønden puffer de op og bliver helt sprøde.



Rischips med grillet kammusling, mayonaise med røgsmag og et lille grønt blad. Desværre skilte mayonaisen. 



Her med grillede rejer. 


 


Serveret med et godt glas bobler.



Velbekomme


Ole og Sanne

 

border gfx

Billeder (klik for stor)

  1. 20130727 111.JPG
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.