Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Velkommen til

's Blog

Pulled Pork på Weber Q300 gasgrill

Forfatter billede
Skrevet af:
Kategori: Gasgrill
19-07-2013
Startede med at marinere nakkefiléten med Santa Maria grillkrydderi + brun farin, derefter rullede jeg stegen ind i film og lagde den ind i køleskabet i 12 timer.

Næste morgen kl.05:00 lagde jeg stegen på grillen, jeg havde tændt den inderste brænder og sat den på lav. Den stegte i 12 timer ved 110 gr.
På billedet kan ses at jeg har en foliebakke under stegen hvor jeg sørgede for at der var vand i hele tiden, fyldte på ca. hver 2. time. jeg lagde lidt røgflis ved, det duftede rigtig godt og gav en god smag.

Klokken 17:00 var stegen færdig, kerne temperaturen var ca. 90-95 gr.
Lod stegen hvile 15 min.

Det blev rigtigt lækkert :-)

 

border gfx

Billeder (klik for stor)

  1. 2013-07-12 14.41.37.jpg
  2. 2013-07-13 05.06.57.jpg
  3. 2013-07-13 17.00.20.jpg
  4. 2013-07-13 17.12.10.jpg
  5. 2013-07-13 17.23.43.jpg
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.