Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Velkommen til

's Blog

Sankt Hans

Forfatter billede
Skrevet af:
Kategori: Åben diskussion
23-06-2013

For ikke at være for trætte mandag,valgte vi at holde Sankt Hans lørdag aften. Og for os er Sankt Hans lig med snobrød. I år prøvede vi, at lave en forretsversion. Jumfruhummertartar og snobrød bagt på suppe af kogte jomfruhummerhoveder. Opskriften er set i Gastro.



De resterende skalder kommer i fryseren til en anden god gang.



Hakket jomfruhummerhaler, dild, skalotteløg, cremefraiche, salt og peber røres sammen og kommes i en sprøjtepose.




 Når snobrødene er bagt sprøjtes fyldet ned i brødet.




 Så tilbage til de mere traditionelle snobrød.




Pølserne er lagt på for længe siden,de må gerne ligge 3 - 4 timer ved lav varme. 





Tøsehygge omkring grillen.



Brødene ligger og bager lige så stille.




Så er der en der er ved at være klar.



Pølse i svøb i brød.



Til dessert, skumfiduser.



Velbekomme


Ole og Sanne

 

border gfx

Billeder (klik for stor)

  1. sankt hans (1001).JPG
border gfx
OK Weber-Stephen Nordic ApS bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at huske dine indstillinger, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Yderligere oplysninger om vores brug af cookies, herunder hvordan du blokerer og sletter cookies, kan findes i vores fortrolighedspolitik , hvor du også kan læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger.