Weber Klubben - Det officielle Weber grill community

Velkommen til

's Blog

Pizzatræf 2013

Forfatter billede
Skrevet af:
Kategori: Åben diskussion
26-05-2013

Så er forberedelserne til årets pizzatræf begyndt.


Vi skal selvfølgelig have pizza til frokost. Til aften står menu på grillet kammusling med basilikumsauce, DM ben med bagt kartoffel og baconcreme, samt salat af hvidkål, selleri, gulerødder og æbler. Og til dessert røget is med pærer.


Her er det kylling, der bliver grillet til pizza fyld.Bacon, der skal bruges til baconcreme til den bagte kartoffel.Brød til forretten.Her bliver fløden til isen røget.Stilhed før storm.Til velkomst pulled pork terrine med lakrids mayonaise, samt diverse krydrede mandler. 


 Der er fyret godt op i stenovnen.
Så er pizzafyldet klar.Og der bliver arbejdet koncentreret.

Det er vigtigt at holde øje med pizzaerne, ellers bliver de meget mørke.Men gode, det er de.
Så er det tid til at prøve webers pizzaovn. Den er fyret op med 2 optændingsrør. Og har fået lov til at stå en lille time.Pizzaen kommes i.
Det færdeige resultat. Bunden -- og toppen. God sprød pizza bagt på ca. 8 minutter.Så er der generel pizzahygge.
Heldigvis var vejret så godt, at vi kunne sidde ude og få en kop kaffe, inden vi tog fat på forberedelserne til aftensmaden.Her finsnittes grønsagerne til forretten.Den sidste pynt lægges på forretten.
Og der spises -- selv Claus er stille når han spiser.Og der spises op.Lige lidt hygge inden hovedretten kommer på bordet. Allan er i fuld gang med benene. Og benene bliver beundret.
Salaten bliver forberedt.Benene bliver glaseret.Og de er klar til servering.DM ben med salat, og bagt kartoffel med baconcreme.Desserten, røget is med pærekugler, hvid chokoladecreme, pæreskum og krystalisert hvid chokolade.Alt i alt en fremragende menu. Tak for hjælpen til alle, både med tilbredning, opvask og ikke mindst for at gøre det til en hyggelig dag.


Vores kommentar til Werber Pizzaovn:


Den skal selvfølgelig ikke sammenlignes med en brændefyret masseovn. Vi syntes den smart fordi den er transportabel, den er dog lidt dyr i kul.

 

border gfx

Billeder (klik for stor)

  1. pizzatræf 2013 (0001).JPG
border gfx